Gabriela Firea: Comunitatea evreiască a fost unul dintre contributorii semnificativi la progresul nostru, ca țară

0
81
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Preşedintele Statului Israel a susținut un discurs în Parlament, în care a precizat că România este „o adevărată prietenă a poporului evreu şi a Israelului în lupta împotriva antisemitismului”. Inspirată de cuvintele șefului de stat israelian,  Gabriela Firea, senator PSD, cataloghează comunitatea evreiască drept „unul dintre contributorii semnificativi la progresul nostru, ca țară și națiune”.

”România este „o adevărată prietenă a poporului evreu şi a Israelului în lupta împotriva antisemitismului”, a declarat preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, în ședința solemnă a Parlamentului de astăzi.

Am regăsit în discursul său aceleași principii și convingeri pe care le-am întâlnit la toți reprezentanții comunității evreiești din România: respectul pentru ceilalți, egalitatea în drepturi, responsabilitatea pentru fiecare cuvânt sau acțiune.

Comunitatea evreiasca a fost dintotdeauna, in Bucuresti si nu numai, o prezenta activa în viata cetatii, a fost unul dintre contributorii semnificativi la progresul nostru, ca țară și națiune.

România este onorată de această prietenie!”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.