Firea, despre decizia lui Vlad Voiculescu de a reacționa la programul TVR de Revelion: Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare!

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea critică decizia Ministerului Sănătății de a reacționa la programul de Revelion al TVR și lansează o ipoteză pentru faptul că PNL a cedat relativ repede Ministerul Sănătăţii către USR PLUS. ”Este fix ca în fabula cu magarul dus la targ ‘sa-l fac de râs, nu să-l vând’”, a scris fostul edil al Capitalei.

Firea crede că liberalii şi-au făcut calculul că partenerii lor de coaliţie vor realiza o contra-performanţă la ministerul amintit şi vor pierde capital politic.

„Acum am înteles de ce Orban a cedat scaunul lui Tătaru de la Sănătate atât de usor pentru Vlad Voiculescu – USR Plus. Este fix ca în fabula cu magarul dus la targ ‘sa-l fac de râs, nu să-l vând’. În plină pandemie… cu mutații, în start de campanie de vaccinare simbolică si slowly, în criza spitalelor pentru pacienții cronici abandonați de guvern, noul ministru al Sănătății are preocupări ‘majore’ pentru reforma sistemului de sănătate : ‘mimica actorilor din noaptea de Revelionul la TVR’ peste care trebuie să se năpustească ‘statul, conform legii'”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare!

„N-ar putea să acționeze instituțiile statului împotriva celor care îngreunează accesul la sănătate al pacienților non-covid? Dar asupra celor care au blocat politic testarea extinsă a bucureștenilor, care ar fi salvat sute de vieți și ar fi protejat de infectare alte cateva mii? (…) Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare! Iată! Si da! Macar Tătaru ne înnebunea cu ‘platouasele dintate’ şi ‘cocoașele’ covidului! Nu-și pierdea vremea să publice comunicate despre pamfletele de la TV! Doar e democrație, nu? Sau nu?”, îşi încheie postarea prim-vicepreşedintele PSD.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, dar şi alţi reprezentanţi USR PLUS au reacţionat public la programul difuzat de Revelion de TVR.

Voiculescu a cerut intervenția Consiliului Național al Audiovizualului pentru „comunicări publice difuzate în sfera vizualului care instigă la încălcarea și nerespectarea măsurilor de protecție sanitară necesare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati