Firea, despre Nicușor Dan: „Rând pe rând, pică promisiunile lui în fața bucureștenilor”

Gabriela Firea l-a atacat marți dimineață pe Nicușor Dan într-o postare pe Facebook. Ea îi reproșează faptul că acesta nu se ține de promisiunile pe care le-a făcut oamenilor în campania electorală, scrie antena3.ro.

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, l-a atacat dur pe actualul primar general al Bucureștiului, Nicușor Dan, într-o postare pe pagina sa de Facebook, marți dimineață.

Aceasta îi reproșează maniera în care actualul primar se ocupă în prezent de spațiile verzi, demonstrând astfel că nu s-a ținut de promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală.

„Noul București” a fost doar un slogan de campanie. Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicușor Dan în fața bucureștenilor!

A promis un “management corect al spațiilor verzi”. Bucureștenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate și murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte și se analizează “privatizarea” parcurilor.

Nicușor Dan pare că a fost apărătorul spațiilor verzi doar până a reușit să decidă asupra spațiilor verzi!

P.S.: de prietenii săi cu restaurante și case în parc când se atinge?”, a precizat aceasta în postare.

Totodată, pentru a întări mesajul transmis, Gabriela Firea a atașat o fotografie postării în care sunt ilustrate două citate din discursurile lui Nicușor Dan, unul din 2019, iar altul din 2022.

„Parcurile au un statut de Cenușăreasă. Dacă vrei să construiești o parcare, iei un spațiu din parc… Acest lucru trebuie să se schimbe! Nu ne mai permitem să ne batem joc de spațiile verzi”, a fost mesajul lui Nicușor Dan din 2019.

„Este o propunere de valorificare a parcului din partea unei companii private. Sunt un susținător al unui operator privat”, a fost mesajul lui Nicușor Dan din 2019, pus în postarea Gabrielei Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati