Firea, despre o eventuală moţiune de cenzură: E imperios necesară

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că o moțiune de cenzură care să ducă la răsturnarea Guvernului Orban este ”imperios necesară”, afirmând că după ce moțiunea trece este nevoie de un dialog cu Klaus Iohannis.

„Din punctul meu de vedere, e imperios necesar. Când anume, vom vedea, pentru că o moţiune de cenzură o depui nu ca pe un exerciţiu de imagine sau un exerciţiu politic, că nu ne jucăm cu cetăţenii. (…) Trebuie să ne convingem că avem şi majoritate pentru ca moţiunea să treacă. (…) Este punctul meu de vedere, nu este opinia oficială a formaţiunii pe care o reprezint”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Gabriela Firea a afirmat că după căderea Guvernului ar trebui un dialog în interesul românilor, cu preşedintele ţării.

„După căderea Guvernului trebuie să ştim ce punem în loc, ce configuraţie politică, astfel încât să fie acceptată la Palatul Cotroceni, cine să facă partea din acea coaliţie, că-i de uniune naţională, că e pentru a ieşi ţara din criza economică post criză sanitară şi aşa mai departe. Aici ar trebui un dialog în interesul românilor, cu preşedintele ţării”, a adăugat Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati