Firea, despre un an jumătate de guvernare ”de dreapta”: Mai puțini bani în buzunar pentru fiecare român

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, afirmă că rezultatul unui an şi jumătate de guvernare “de dreapta” se regăseşte în buzunarul fiecărui român, toţi fiind afectaţi de creşterea preţurilor de consum şi de inflaţie.

“Mai putini bani in buzunar pentru fiecare român : acesta este rezultatul unui an si jumatate de guvernare “de dreapta”. Cât am guvernat, am fost acuzați că am generat inflație din cauza creșterii veniturilor populației (când, de fapt, inflația a fost generată de prețurile reglementate, energie, combustibil)! Acum, ei au înghețat pensile și salariile, dar, degeaba, avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea aduce în atenţie datele Institutului Naţional de Statistică, conform cărora preţurile de consum au crescut cu 3,2%: “Potrivit Institutului Național de Statistică, preţurile de consum, în luna februarie 2021, comparativ cu luna februarie 2020, au crescut cu 3,2%!

Deci cum e mai bine: să crească prețurile, dar și veniturile sau să crească prețurile, iar veniturile să scadă!? #JunglaDeDreapta #NuLePasaDeOameni

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati