Firea, după ce Parlamentul a respins dublarea alocațiilor copiilor: „Bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei!”

0
132

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, atacă dur guvernul Cîțu, susținând că manipulează oamenii ca să îi convingă că nu mai există bani, „bani pentru săraci”.

Senatoarea PSD mai spune că reprezentanții coaliției de guvernare au respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor.

”Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reușit Coaliția Austerității. Adică bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei!

E treaba statului să identifice surse de finanțare sau să mărească gradul de încasare a taxelor și impozitelor, asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliția Austerității a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor. Asta deși PSD a construit un buget paralel și a arătat că sunt bani pentru toate acestea!

Premierul Cîțu a construit bugetul pe logica când iei din puținul celor mulți (și săraci) se face mult pentru cei puțini (și bogați)!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.