Firea, după ce sora sa a fost obligată să plece de la Garda de Mediu: Trebuie să lase loc sponsorilor PNL și agramaților

Gabriela Firea a declarat, vineri, în contextul în care sora sa, Angelica Cobzaru, va pleca de la Garda de Mediu, că aceasta are două facultăți și un doctorat în protecția mediului, iar acum „trebuie să lase loc sponsorilor PNL și agramaților”.

Comisarul General al Gărzii de Mediu, Gabriela Dorojan, și-a dat demisia, în cursul zilei de joi, în urma unor discuții pe care le-a avut cu ministrul Mediului, Costel Alexe. De la Garda de Mediu va pleca și sora primarului general Gabriela Firea, care ocupa funcția de director de cabinet al Gabrielei Dorojan.

„Sora mea, neavând 3 la Bac, că așa se promovează, nefiind sponsor PNL, nefiind agramată, având două facultăți, realizate cu adevărat, nu copii după diplome și un doctorat în protecția mediului, nu mai poate să lucreze în domeniu, trebuie să lase loc unora cu 3, unora care s-au ocupat de Cadastru, sponsorilor PNL și agramaților”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Angelica Cobzaru și Gabriela Dorojan ocupau aceste funcții la Garda de Mediu începând din 2018. Anterior, sora Gabrielei Firea a lucrat la Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov.

Primarul Capitalei și ministrul Mediului au avut mai multe schimburi dure de replici, după ce valorile de poluare indicate de mai multe stații independente au fost cotate cu procente de peste 600% mai mari decât cele normale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati