Firea, după înghețarea salariilor anunțată de Cîțu: Doi dintr-o lovitură! Un pumn în plex de la guvern și pentru angajatul la stat, și pentru cel de la privat!

0
121
firea

Senatoarea PSD Gabriela Firea a reacționat pe Facebook, după anunțul făcut de premierul Cîțu că vor fi înghețate salariile din sectorul public.

Firea spune că ”înghețarea salariilor, a pensiilor, a venitului minim de incluziune, precum și a altor beneficii muncite pentru a fi obținute, scumpirea energiei, toate vor determina o sărăcire a populației, scăderea puterii de cumpărare cu efecte directe în profitul, și-așa afectat de pandemie, al societăților private.”

  • Gabriela Firea: Doi dintr-o lovitură! Un pumn în plex de la guvern și pentru angajatul la stat, și pentru cel de la privat!

”Ca peste tot în lume, ce măsuri pot lua privații, pentru a încerca să supraviețuiască în jungla #DeDreapta de la noi?

Restrângeri de activități, renunțare la o parte din personal, la proiecte, contracție peste tot.

În loc de stimularea economiei prin finanțarea investițiilor publice, prin încurajarea consumului, prin creșterea veniturilor la bugetul național – au pârghiile puterii -, #GuvernulPerdanților recunoaște austeritatea și traiul greu pentru toți românii.”, a scris Firea pe facebook.

  • ”Când ai pușculița plină de la clienții de partid, normal că nu crezi în lacrimile medicilor și ale profesorilor sau în suferința salariaților de la stat și privat, ori în disperarea pensionarilor!”, a cocluzionat Firea în postarea de pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.