Firea felicită „Guvernul României” pentru adoptarea primului ghid pentru prevenirea și combaterea hărțuirii sexuale la muncă

0
214
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea felicită „Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu”, pentru adoptarea primului ghid pentru prevenirea și combaterea hărțuirii sexuale și morale la locul de muncă.

„Avem, oficial, primul ghid pentru prevenirea și combaterea hărțuirii sexuale și morale la locul de muncă. Toate instituțiile și firmele din România vor avea comisii și persoane responsabile să verifice și să rezolve orice caz de hărțuire sexuală sau morală apărut în rândul angajaților. Vocile persoanelor care trec prin abuzuri, șicane sau propuneri indecente vor fi auzite, cu discreție și protecție”, a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

  • „Felicit Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, că a adoptat documentul la care am lucrat împreună cu echipa de la Ministerul Familiei și pe care l-am lăsat finalizat la plecare din minister”, a mai punctat Gabriela Firea.

Fosul ministru al Familiei mai spune că „metodologia stabilește o procedură comună pentru instituțiile publice şi private. Experții în acest domeniu știu ce pași clari au de făcut pentru a preveni, gestiona și combate astfel de situații nedorite. Ghidul vine în sprijinul persoanelor care se află în aceste situații nedorite, dar și în cazul angajatorilor care se confruntă intern cu astfel de cazuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.