Firea îl acuză pe Nicușor Dan că ”a ordonat oprirea transportului şcolar”: Ce s-a gândit noul primar al Capitalei? Să «dea o mână de ajutor» familiilor din Bucureşti şi Ilfov. Aşa că a ordonat oprirea transportului şcolar

0
221
firea

Gabriela Firea a declarat că Nicuşor Dan a ordonat oprirea transportului şcolar asigurat de STB, propunere pe care a făcut-o pe vremea când era primar şi care fost aprobată prin votul consilierilor generali ai PSD.

  • Aceasta a menționat că primarul general a dispus ca anunţul să fie făcut printr-o decizie a Asociaţiei pentru dezvoltare şi transport al cărei preşedinte este tot Nicuşor Dan.

„Luni începe şcoala fizic, în sfârşit! A confirmat şi K. Iohannis. Ce s-a gândit noul primar al Capitalei? Să «dea o mână de ajutor» familiilor din Bucureşti şi Ilfov. Aşa că a ordonat oprirea transportului şcolar, asigurat de STB la propunerea mea că primar, şi prin votul consilierilor generali social-democraţi. Da, da, este incredibil! Dar cât se poate de real!

În plus, ca un laş, nu-şi asumă decizia cruntă luată de el personal-sunt martori din primărie şi STB -, aşa că a dispus că anunţul să fie făcut, chipurile, că o decizie a Asociaţiei de dezvoltare pentru transport. Adică, îi jigneşte încă o dată pe cetăţeni!  Şi asta pentru că el, chiar el este Preşedintele Asociaţiei de dezvoltare-ca primar general.

Mai mult, o astfel de hotărâre trebuia luată de către Comitelul Director şi AGA, adică ar fi trebuit să voteze, alături de primarul Capitalei, şi preşedintele CJ Ilfov, şi cei 40 de primari ai oraşelor şi comunelor din Ilfov.  Votul primarului general este hotărâtor, deoarece STB suportă 90% din costul transportului public în regiunea Bucureşti-Ilfov. Degeaba s-a ascuns sub semnătura conducerii ADI-ului de transport!

Este de notorietate că primarul general are un vot de aur în Consiliul Director. Vot de aur pe care eu l-am folosit pentru a ajuta elevii iar Nicuşor Dan îl foloseşte împotriva copiilor, a părinţilor lor şi a familiilor din care provin.  Plus o nouă sursă de aglomerare a traficului rutier în zona şcolilor.

  • După ce a blocat construirea Spitalului Metropolitan, a Pasajului Doamna Ghica, a lucrărilor din Prelungirea Ghencea, noul primar al  Dreptei Unite se răzbună şi pe copii. Asta este «noul Bucureşti» clamat în campanie! Asta înseamnă «modernizarea» Bucureştiului promisă!”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.