Gabriela Firea: Interesul românilor este să-i apărăm de o guvernare incompetentă

Gabriela Firea, senator PSD și presedinte PSD București, spune că interesul partidului pe care îl reprezintă este să rămână alături de oameni pentru a le apăra drepturile.

”Interesul partidului este să rămână alături de oameni, să le apărăm drepturile. Prioritatea noastră este opoziția în interesul cetățenilor”, a declarat Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, prim-vicepreședintele PSD spune să social-democrații trebuie să se pregătească pentru examenele din 2024, când vor fi 4 tipuri de alegeri : locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale, dar atrage atenția că partodul trebuie să se bazeze pe ”oameni respectabili, competenți, loiali, de cursa lungă”, care ”nu folosesc partidul că pe o trambulină personală”.

”Categoric, trebuie să ne pregătim și pentru examenele din 2024, când vor fi 4 tipuri de alegeri : locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. Dar cu oameni respectabili, competenți, loiali, de cursa lungă. Și care nu folosesc partidul că pe o trambulină personală, după care, când echipa are nevoie de ei, aleg să dezerteze”, a mai spus aceasta.

De asemenea, senatorul PSD afirmă că nu se teme să spună ”și alte lucruri în interiorul partidului, în forurile de conducere, așa cum trebuie să procedeze orice politician respectabil.”

”Nu vreau să dau apă la moară celor care speculează că în PSD sunt tensiuni.”, a conchis fostul edil al Capitalei.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati