Firea, ironii după vizita lui Orban împreună cu Nicușor Dan prin spitalele din Capitală: “Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!”

Gabriela Firea i-a ironizat pe pagina sa de socializare pe Ludovic Orban şi pe Nicuşor Dan, după ce au mers în control la mai multe spitale din Bucureşti.

  • “Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!”
Asta-i zice primarul dreptei unite in rele premierului dreptei care a falimentat economia si a dat de gard lupta cu pandemia!
Azi s-a consumat episodul : plimbat de mână prin spitalele din Bucuresti, administrate de Primarie. Cu scopul de a gasi ceva gresit – prilej să mai dea o declaratie anti-Firea.
  • Surpriza! Totul este lăsat in buna regula si organizare, investitiile in sanatate din ultimii 4 ani se simt.”, a scris Firea pe facebook.

Firea: Pe cand o vizita la spitalele din subordinea ministerului?

  • Fostul primar al Capitalei le-a transmis celor doi, lui Orban și Nicușor Dan, să meargă să verifice spitalele ”de sub Tătaru care sunt adevarate pericole pentru pacienti! Fara avize ISU, fara incercare de remediere, fara progres, fara respectarea masurilor primite.”
”Va dau eu, puisorilor, lista spitalelor de sub Tataru care sunt adevarate pericole pentru pacienti! Fara avize ISU, fara incercare de remediere, fara progres, fara respectarea masurilor primite.
Si nu, nu va grabiti sa dati vina pe medici si manageri! Ei au facut tot ce este omeneste posibil!
Voi sunteti vinovati, pentru ca ati taiat mereu banii de la Sanatate!
Si cand eu am investit 4 ani in spitalele Primariei, am facut-o doar cu votul consilierilor generali social democrati.
Cei de dreapta s-au opus, au votat impotriva, in dispret fata de nevoile bucurestenilor!”, a mai transmis Firea în postare.
  • “Uite-asa un obraz gros avem, Nicusoare! Maine mergi cu mine in campanie electorala, sa ma aleg deputat de Bucuresti, la cantinele sociale, cresele, centrele pentru persoanele vulnerabile din Capitala! Da, alea deschise sau in care a investit masiv Firea. Am auzit ca-s bune pentru o poza de campanie!” – zice Orban, cocotandu-se obraznic pe munca altora.”, a scris Gabriela Firea în finalul postării.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati