Firea, lucrare finalizată pe Bulevardul Regina Elisabeta: Încă un șantier închis!

Gabriela Firea a anunțat finalizarea lucrărilor în cazul unei clădiri de pe Bulevardul Regina Elisabeta. Totodată, spune că va începe alte lucrări pe Calea Victoriei.

„Încă un șantier închis! Încă o lucrare finalizată! Am finalizat repararea și înfrumusețarea clădirii din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 30. Încă o fațadă care strălucește! În doar o lună, colegii mei de la Administrația și Compania Consolidări au reușit să finalizeze lucrările. Pereții murdari, scorojiți, cu pete de rugină sau plini de reclame sunt istorie. Clădirea, veche de 120 de ani, nu mai este acum o pată cenușie în centrul Capitalei”, a scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Totodată, edilul Capitalei spune că PMB are șantiere deschise în alte patru locații:

* Calea Victoriei nr. 101,
* Calea Victoriei nr. 100,
* Calea Victoriei nr. 126,
* Calea Victoriei nr. 22-24.

Noi lucrări pe Calea Victoriei

De asemenea, primarul Bucureștiului anunță că se vor pune schele și pe blocul din Calea Victoriei nr. 1-5, la intersecția cu Splaiul Independenței.

”În mai puțin de un an, au fost refăcute fațadele a zece imobile, unele dintre ele monument-istoric. În doar doi ani de la înființare, compania și administrația pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic au consolidat 12 clădiri cu bulină, 20 de fațade și au pus în siguranță 200 de imobile.

Spre deosebire de anii anteriori, când nu a existat o astfel de preocupare. În 25 de ani, au fost consolidate doar 20 de clădiri. Nici măcar unul pe an! Mai multe detalii despre programul de reducere a riscului seismic din Capitală puteți găși pe site-ul https//:consolidaripmb.ro sau la call-center 021.9529. Alege să trăiești într-un București Trainic!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati