Firea o dă în judecată pe Lavinia Coțofană:  Sunt minciuni sfruntate

Primarul general Capitalei, Gabriela Firea, dă în judecată o fostă angajată. Gabriela Firea a declarat că afirmaţiile fostului director juridic al ASSMB, Lavinia Coţofană cu privire la lucrările supraevaluate sau inexistente de la Spitalul „Victor Gomoiu” nu sunt adevărate.

„Sunt minciuni sfruntate care ne fac foarte mult rău și nu vom sta fără să ne apărăm în justiție”, a declarat, pentru Digi 24, Gabriela Firea, după ce fosta șefă a ASSMB, Lavinia Coțofană, a afirmat că „în mandatul doamnei Firea, s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA”.

„Cu tot regretul, pentru că este femeie, dar o vom da în judecată pe această doamnă, care ne face atât de mult rău cu invențiile ei”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a precizat  că va trimite o adresă la DNA pentru a le solicita o anchetă pe licitația realizată în 2010 pentru consultant și în 2012 pentru constructorul spitalului Victor Gomoiu „despre care transmite doamna respectivă tot felul de aspecte”.

Fostul director juridic al ASSMB, Lavinia Coţofană, a declarat, la Digi24, că lucrări supraevaluate sau inexistente la Spitalul „Victor Gomoiu” au început în mandatul lui Sorin Oprescu, dar au fost „perpetuate” în mandatul actualului primar general, Gabriela Firea, care nu a denunţat contractul.

„În mandatul doamnei Firea s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA. În mandatul doamnei Firea au fost acceptate uşi pentru sălile de operaţie cu preţ de trei-patru ori mai mare, care nu respectă normele DSP”, a afirmat vineri seara, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, fostul director juridic al Administrației Spitalelor din Municipiul București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati