Firea, reacție după ce la conducerea DSP București a venit un militar: Păi ce treaba are Armata cu Sănătatea?

0
143
firea primar

Primarul general al Capitalei a postat pe pagina de Facebook un mesaj privind modalitatea prin care românii sunt umiliți. Gabriela Firea a arătat ce a făcut greșit, din punctul ei de vedere, Guvernul liberal. Totodată, edilul Capitalei spune că ministrul Tătaru ar fi trebuit să demisioneze sau, cel puțin, să o demită pe șefa DSP București.

”Armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie! Cât îi mai tratați ca pe ființe inferioare pe români, “dragi” guvernanți? Cât ne mai mințiți, manipulați, prostiți? Azi, o nouă dovadă a lipsei de respect față de oameni pe care o manifestă guvernul PNL!

A aflat o țară întreagă despre haosul care domnește, la 5 luni de la debutul pandemiei, în majoritarea DSP-urilor din țară, în frunte cu Bucureșți!

După atâtea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzător cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare.

Zile în șir se sună la DSP-uri și nu răspunde nimeni!

Pacienții sunt transferați fără nicio noimă cu precădere la unele spitale, pentru a le sufocă, în timp ce altele sunt goale sau lejere. Au blocat testarea bucureștenilor de la Arena Națională! Au girat prin aviz cabinete medicale care dau erori impardonabile, pe bandă rulantă, la testarea PCR! Lipsa crasă de profesionalist și de respect față de cetățeni!

Care ar trebui să fie reacția unui guvern normal într-o astfel de situație? Demisia sau demiterea imediată a ministrului sănătățîi! Nou ministru al sănătății să facă urgent ordine în DSP-uri!

În loc de această atitudine absolut fireaca, premierul îl girează în continuare pe ministrul PNL al Sănătății! Doar e coleg de partid cu el și prieten!!

Mai mult, circumstanță agravantă, în loc să demită, măcar, directorul DSP Bucureșți (fină ministrului educației – PNL), această doamna Nicolescu rămâne în continuare la cârma DSP Bucureșți, cu o singură dar gravă modificare! I s-a adus un coordonator militar!!

Auziți, militar! Un general!! Păi ce treaba are Armata cu Sănătatea? Nu mai suntem în stare de urgență!

Nu mai suntem sub ordonanțe militare! Toată omenirea se relaxează inteligent, numai noi aducem comandă militară în Sănătate, pentru că Guvernul nu este în stare să demită politrucii și incompetenții din DSP și Ministerul Sănătății!

Sunt mii de medici capabili care pot fi cooptați să conducă DSP-urile! Trebuie căutați în spitale, nu în sediile de partid! Este inimaginabil ce se întâmplă! Este sfidare a bunului simt al românilor!

Să-ți ții prostii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!

Prostii de la partid să încaseze salarii grase în continuare și să facă afaceri în pandemie! De genul afacerii Unifarm!!”, a scris edilul Bucureștiului pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.