Firea: Sunt convinsă că guvernanții se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare

Primarul în funcţie al Capitalei Gabriela Firea a declarat, duminică seara, că este convinsă că guvernanţii se pregătesc să fraudeze alegerile parlamentare, afirmând că acest lucru reiese din faptul că discuţiile se poartă între cine va fi premier din partea dreaptă a eşichierului politic, între PNL şi USR , fiind astfel exclusă posibilitatea ca PSD să câştige alegerile.

„(…) sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare pentru că altfel cum vă explicaţi faptul că deşi în acest moment familia social-democrată are un procent mare de încredere în rândul populaţiei din România totuşi ei exclude votul românilor şi se gândesc deja la o posibilă guvernare doar cu entităţile politice din zona de dreapta”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Gabriela Firea a afirmat că „în aceste zile îşi dispută premierul, care este mai deştept, care este mai frumos, dar premier care să provină ori de la PNL, ori de la USR. Dacă va câştiga PSD alegerile, cum să dea pe PNL-ul premierul sau cum să dea USR-ul. Unde e democraţia?”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati