Firma de imobiliare a fratelui primarului Negoiţă, punct de promovare la târgul de Crăciun

Un container de la târgul de Crăciun Laminor Winter WonderLand, aşezat chiar la intrarea în hala istorică, aparţine firmei de imobiliare Hils Development, companie controlată de fratele primarului Robert Negoiţă, Ionuţ Negoiţă. Târgul de Crăciun este organizat de Primărie.

Societatea civilă şi viceprimarul USR al sectorului 3, Lucian Judele, au taxat această alăturare, spunând că târgul de Crăciun aduce beneficii directe familiei Negoiţă. Lucian Judele s-a înregistrat în faţa târgului, cu un mesaj vehement.

Reporterii Buletin de Bucureşti l-au contactat pe primarul Robert Negoiţă cu privire la aceste acuzaţii, dar acesta nu a răspuns până la publicarea acestui articol.

Într-un interviu oferit Economica.net şi publicat în urmă cu două zile, Ionuţ Negoiţă şi-a spus punctul de vedere cu privire la funcţia fratelui său.

HILS Development este compania de imobiliare fondată în anul 2018 de către dezvoltatorul Ionuț Negoiță.

Buletin de Bucureşti a solicitat Primăriei Sectorului 3 informaţii publice legate de costurile de închiriere a spaţiilor comerciale la târgul de Crăciun şi vom reveni cu aceste date imediat ce le vom primi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati