Fiul Vioricăi de la Clejani, după ce a fost prins drogat la volan: Mama mea știe că sunt pui de șmecher

Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani, este cercetat penal după ce a fost prins drogat la volan, sâmbătă noaptea, în București, însă nu și-a exprimat vreo grijă cu privire la ce părere ar putea avea mama sa, spunând că ea știe că este ”pui de șemecher”, potrivit HotNews.ro.

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Poliției.

După ce a fost condus de polițiști la INML pentru recoltarea probelor biologice, Dan Manole, supranumit Fulgy, s-a întreținut pentru puțin timp cu jurnaliștii.

Când a fost întrebat ce va spune mama lui despre aducerea lui la INML, tânărul a răspuns: „Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci v-am lăsat fără cuvinte.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati