FJSC a ocupat toate locurile scoase la concursul de admitere din iulie 2020

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti a ocupat toate locurile scoase la concursul de admitere licenţă la învăţământul cu frecvenţă sesiunea iulie 2020.

În urma acestei sesiuni la concursul de admitere licenţă pentru locurile la buget şi taxă au fost ocupate toate locurile la toate specializările astfel:

La specializarea Jurnalism au fost ocupate 130 de locuri, din care 51 la buget şi 79 la taxă.

La specializarea Comunicare şi relaţii publice (CRP) s-au ocupat 120 de locuri, din care 45 la buget şi 75 de locuri la taxă.

La specializarea Publicitate s-au ocupat 74 de locuri scoase la concurs din care 23 la buget şi 51 la taxă.

Decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc: ‘A fost prima oară în istoria FJSC când am luat în considerare la concursul de admitere nota de la bacalaureat. Am păstrat totuşi un examen sub forma unui eseu motivaţional în care am testat calităţile candidaţilor. Este un succes al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, rezultatul unui efort administrativ şi de secretariat! Pentru candidaţi a fost simplu, ei s-au înscris pe o aplicaţie online unde au urcat documentele scanate, dar munca din spate a fost uriaşă. Mai ales pentru confirmările locurilor.’

Învăţământul la Distanţă (ID) a fost la rândul său atractiv anul acesta: la ID s-au ocupat 37 locuri la specializarea CRP – ID, 20 locuri la Jurnalism – ID, 19 locuri la specializarea Publicitate – ID. FJSC va organiza sesiune de admitere la nivel licenţă în luna septembrie când vom scoate la concurs: 38 de locuri la CRP-ID, 30 de locuri la Jurnalism ID, 31 de locuri la Publicitate ID.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati