Flanco face modificări asupra propriului program Rabla și crește valoarea voucherului

Flanco a decis să crească valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla, de la 200, la 300 de lei. Doar în anul 2022, valoarea voucherelor oferite de retailer clienților săi, pentru achiziționarea de electrocasnice mari sau televizoare, a depășit 15 milioane de lei.

O altă modificare importantă adusă programului “Reciclează și Flanco te premiază” se referă la valabilitatea utilizării voucherului, care a fost extinsă de la zece zile, la un an întreg.

Concret, orice client care cumpără din magazinele fizice ale rețelei Flanco orice produs electrocasnic mare sau chiar un televizor primește automat un voucher în valoare de 300 de lei, pe care îl poate utiliza timp de un an pentru a achiziționa un alt electrocasnic mare, din orice magazin fizic Flanco.

Anul trecut, în cadrul programului, au fost oferite și utilizate aproximativ 75.000 de vouchere. Produsele care au fost, cel mai adesea, schimbate de clienți cu o versiune mai performantă tehnologic și energetic au fost mașinile de spălat și combinele frigorifice. Alte electrocasnice mari care sunt răsplătite cu un voucher în valoare de 300 de lei în momentul achiziției sunt: aparatele frigorifice, mașinile de spălat vase, uscătoarele de rufe, plitele și cuptoarele electrice incorporabile, televizoarele de la cele mai căutate două branduri de pe piață.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati