Florescu: Primarul „mUtU„ continuă să investească banii publici în lucrări aberante

La sfârșitul mandatului, primarul mUtU continuă să investească banii publici în lucrări costisitoare și aberante, a afirmat liderul PMP Sector 6, Ștefan Florescu.

  • „Risipa și jaful banului public…pe ultima sută de metri a mandatului psd-istului mUtU! Nu este posibil să se întâmple așa ceva intr-o comunitate, acolo unde, prioritățile, lipsurile și promisiunile sunt ignorate și uitate de ani de zile, de către un primar care a pus pe primul plan interesul său și al acoliților de lângă el!

Administrația pubică a Sectorului 6, în ultimii 4 ani, a devenit locul in care grupul infracțional PSD s-a înfruptat zilnic din Bugetul Local, mai exact din banii contribuabililor plătiți din taxe și impozite!

Și acum, la sfârșitul mandatului, primarul mUtU continuă să investească banii publici în lucrări costisitoare și aberante, ignorând cerintele locuitorilor, dar și problemele cu care aceștia e confruntă in comunitatea locală!„, a scris Florescu pe Facebook.

Risipa și jaful banului public…pe ultima sută de metri a mandatului psd-istului mUtU!✅ Nu este posibil să se întâmple așa ceva intr-o comunitate, acolo unde, prioritățile, lipsurile și promisiunile sunt ignorate și uitate de ani de zile, de către un primar care a pus pe primul plan interesul său și al acoliților de lângă el!✅ Administrația pubică a Sectorului 6, in ultimii 4 ani, a devenit locul in care grupul infracțional psd s-a înfruptat zilnic din Bugetul Local, mai exact din banii contribuabililor plătiți din taxe și impozite!✅ Și acum, la sfârșitul mandatului, primarul mUtU continuă să investească banii publici în lucrări costisitoare și aberante, ignorând cerintele locuitorilor, dar și problemele cu care aceștia se confruntă in comunitatea locală!#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati