Florin Cîțu, apel la colegii din PNL: Să lase orgoliile deoparte și să voteze proiectul de lege pentru reducerea contribuțiilor cu 5 puncte procentuale. Datorăm acest lucru românilor!

Florin Cîțu, fost premier, a făcut apel miercuri la colegii din PNL să lase orgoliile deoparte și să voteze proiectul de lege pentru reducerea contribuțiilor cu 5 puncte procentuale. Datorăm acest lucru românilor!, spune Cîțu. 
”Fac apel la colegii liberali să lase orgoliile deoparte și să voteze proiectul de lege pentru reducerea contribuțiilor cu 5 puncte procentuale. Datorăm acest lucru românilor
Actualul program de guvernare spune foarte clar că nu cresc taxele și nici nu apar altele noi. Totuși, românii au fost suprataxați atât în 2022, cât și în 2023.
Acum, ni se spune că noul programul de guvernare va include reducerea taxării pe forța de muncă. Eu nu vreau să-mi mai asum acest risc în numele românilor. Am fost păcăliți și suprataxați destul în 2022 și 2023.
Prin urmare, am depus acest proiect de lege pentru reducerea contribuțiilor cu 5 puncte procentuale să mă ASIGUR că taxele pe forță de muncă SCAD din 2024”, spune Cîțu în mesaj.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati