Florin Cîțu: Când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă

Premierul Florin Cîţu, a declarat luni în şedinţa conducerii PNL, după ce ministrul Transporturilor l-a numit ”zombie politic”, că data viitoare când se mai întâmplă aşa ceva, va lua o decizie imediat şi a avertizat că atunci când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă.

Premierul Florin Cîţu a lansat un atac dur la adresa ministrului USR PLUS al Transporturilo Cătălin Drulă, după ce acesta l-a criticat în aceiaşi termeni într-un interviu pentru G4Media.

Cîțu: ”Când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă”

Surse participante la şedinţă au relatat că şeful Executivului a afirmat că data viitoare când se mai întâmplă aşa ceva, va lua o decizie imediat, scrie news.ro.

Ela lansat şi un avertisment: ”Când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă”.

În ceea ce priveştesituaţia de la Ministerul Sănătăţii, de unde a fost demis Vlad Voiculescu, a afirmat că trebuie verifivat cum au fost făcute bugetele şi numirile.

Ministrul Transporturilor l-a numit pe Cîțu ”zombie politic”

Cătălin Drulă, vicepreşedinte USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu într-un interviu pentur G4Media.

”Un zombie politic”, îl caracterizează Drulă pe Cîţu, arătând că acesta şi-a pierdut încrederea principalului partener de coaliţie. Întrebat despre un eventual vot al USR PLUS la moţiunea de cenzură anunţată de PSD, Cătălin Drulă a afirmat: ”în politică toate opţiunile trebuie să fie masă, dar cred că suntem departe”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati