Florin Cîțu: Ciolacu, AJUNGE! Liberalii adevărați NU acceptă că tu să păstrezi un aparat bugetar supradimensionat și privilegii pentru politrucii tăi

0
461
Foto: Facebook / Florin Citu
Ciolacu, AJUNGE! A venit momentul să reduci deficitul bugetar prin reforma pensiilor, reforma salarizării în sectorul bugetar și reforma aparatului bugetar. Adică SCAZI cheltuielile bugetare! Liberalii adevărați NU acceptă că tu să păstrezi un aparat bugetar supradimensionat și privilegii pentru politrucii tăi pe spatele sectorului privat crescând taxele, a transmis fostul premier Florin Cîțu. 
”În doar două săptămâni ai aprobat două scheme prin care transferi 3.7 miliarde lei DIRECT în buzunarele firmelor de casă ale PSD. Acestea sunt firmele care îți vor finanța campania în 2024?
Și cu un tupeu tipic de socialist, după ce golești bugetul îi anunți pe TOȚI angajații din România că trebuie să strângă cureaua pentru că tu vei CREȘTE taxele (după ce i-ai mințit și le-ai crescut și anul trecut). Chiar nu-ți este rușine?
SOLUȚIA de DREAPTA este simplă și trebuie implementată IMEDIAT.
REFORME și SCĂDEREA TAXELOR
Doar reformele vor reduce cheltuielile bugetare SEMNIFICATIV și vor permite reducerea contribuțiilor pentru toți angajații cu 5 puncte procentuale”, spune Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.