Florin Cîțu dorește o evaluare a miniștrilor PNL: ”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina”

0
297

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat luni că va face o evaluare a miniştrilor liberali şi a activităţii guvernului.

Florin Cîţu a anunţat că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele şi revenirea economiei. ”Nu este nimic special”, afirmă Cîţu.

”Evaluarea – şi asta nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni – fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează în primul rând, e adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a declarat, luni, Florin Cîţu.

Acesta a afirmat că ”sunt câteva lucruri” la care se uită, în special implementarea reformelor din PNRR: ”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”.

De asemenea, preşedintele PNL a declarat că ”economia este administrată suboptimal”.

”Este important ca acum să luăm măsurile bune pentru a ne asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”, a completat acesta.

Toţi miniştrii Cabinetului Ciucă sunt aşteptaţi, luni, la şedinţa coaliţiei, în care ar urma să se discute cu fiecare dintre aceştia, pe rând, timp de 30 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.