Florin Cîțu se plânge că aleșii tremură de frig în Parlament și dă vina pe Nicușor Dan

0
788

Preşedintele PNL și al Senatului, Florin Cîţu, a declarat, după ce a fost întrebat de ce este foarte frig în parlament, că situaţia este generată de problema furnizării agentului termic în Capitală. Parlamentarii se plâng că este foarte frig în Casa Poporului și umblă pe holuri îmbrăcați ca afară, pentru că temperaturile au scăzut sub zece grade.

”Nu este furnizată căldura în parametri normali şi de aceea suntem în această situaţie”, a afirmat Cîţu.

Florin Cîţu a fost întrebat, joi, de ce sunt temperaturi scăzute în Parlament şi a declarat: ”Stăm fresh. Am întrebat din prima zi care este situaţia, mi s-a spus că, în Parlamentul României, căldura vine de la Camera Deputaţilor, acolo este centrul de comandă. Am întrebat la Camera Deputaţilor şi mi s-a spus că, de fapt, nu este nici acolo problemă, ci este la Primăria Bucureşti. Nu este furnizată căldura în parametri normali şi de aceea suntem în această situaţie”, scrie ziare.com.

Cîţu susţine că nu este vorba doar despre problema subvenţiilor pentru căldură: ”Dacă era aşa simplu, doar din subvenţii se rezolva totul”.

”Încercaţi să vorbiţi cu experţii şi cu primarul Bucureştiului, noi toţi constatăm situaţia şi am fost pe fir să vedem de unde vine problema”, a mai declarat Cîţu, precizând că despre căldură cu a vorbit cu primarul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.