Florin Cîţu şi-a depus candidatura la preşedinţia PNL: Intru în această cursă să câştig

Premierul Florin Cîțu și-a depus vineri, oficial, candidatura la șefia PNL. Acesta a afirmat că a intrat în cursa internă pentu pentru a construi şi a uni partidul.

Moțiunea cu care candidează premierul se numește ”România liberală”.

El precizează că această competiție internă va stabili și modul în care va arăta țara cel puțin în următorii 8 ani, cât își dorește el că partidul să rămână la guvernare.

„O zi importantă pentru noi toţi, pentru colegii mei. Am pornit acum câteva luni de zile cu o echipă mică, dar determinată şi am spus că intru în această cursă să câştig, dar am spus în acelaşi timp că intru în această cursă să construiesc. Şi cred că astăzi se vede că mesajul meu de a face România liberală a prins. Avem, până acum, 32 de filiale care au semnat sau sunt alături de noi în acest demers. Le mulţumesc tuturor celor care sunt astăzi lângă mine, dar nu ne oprim aici, pentru că am intrat în această cursă să unesc PNL. Şi vom încerca până în 25 septembrie să-i avem pe toţi lângă noi, dar, cu siguranţă, după 25 septembrie vom avea întreg Partidul Naţional Liberal în jurul acestei moţiuni ‘România Liberală'”, a declarat Florin Cîţu, vineri, la sediul PNL, scrie Agerpres.

El a subliniat că era nevoie de „mai mult liberalism şi în PNL”.

„A fost un alt motiv pentru care am intrat în această competiţie, pentru că vreau să vă asigur pe toţi, după 25 septembrie altfel se vor lua deciziile în PNL. Aşa cum am spus, eu construiesc echipe, mă înconjur de oameni care au făcut performanţă şi nu rămân singur. Avem nevoie de toţi, am spus că vreau să construim România liberală, dar vreau să vă spun tuturor că nu pot face acest lucru singur. Nu am cum să fac acest lucru singur, vom putea face acest lucru doar dacă noi toţi, toţi pe care-i avem astăzi aici şi pe ceilalţi din PNL care vor veni lângă noi până în 25, dar şi după 25, doar împreună putem să ducem acest mesaj românilor şi vom asigura o guvernare liberală de 8 ani de zile”, a declarat Cîţu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati