Florin Cîțu: SUA susțin aderarea României la OECD. Urmează o perioadă bună,  prin investițiile care vor veni în România

Președintele PNL Florin Cîțu anunță că a avut o întâlnire cu Marisa Lago, un înalt oficial din cadrul Departamentului de Comerț pentru comerțul internațional.

„Am fost de acord că sunt necesare sancțiuni economice mai dure împotriva Rusiei. Trebuie oprită finanțarea Rusiei în toate domeniile. Am transmis angajamentul României pentru creșterea la 2,5% din PIB a cheltuielilor de apărare și intensificarea cooperării cu SUA pentru dezvoltarea capabilităților forțelor armate române.

SUA susțin aderarea României la OECD, în clubul națiunilor dezvoltate. Oficialul american ne-a reiterat susținerea pentru proiectele SMR (reactoare modulare mici) și pentru inițiativa celor 3 mări. Un alt subiect a fost interesul investitorilor americani pentru România. Urmează o perioadă bună pentru toți românii,  prin investițiile care vor veni în România.

Am discutat despre extinderea schimburilor comerciale între România și SUA, despre aplicarea politicilor echitabile de comerț pentru antreprenorii și companiile românești, într-un mediu corect și predictibil”, a scris Cîțu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati