Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani. ”Nu a venit momentul nostalgiilor”

Celebrul actor român Florin Piersic împlinește joi, 27 ianuarie, vârsta de 86 de ani. Acesta nu dă semne de oboseală, aniversarea surprinzându-l într-o formă de zile mari, în turneu, în Germania.

Potrivit postărilor de pe pagina personală de Facebook, Piersic este încă foarte activ din punct de vedere profesional.

La sfârșitul anului trecut s-a aflat în Dubai pentru a filma o emisiune de divertisment, iar pe 21 ianuarie a plecat în Germania, unde are mai multe reprezentanții cu piesa de teatru „Străini în noapte”.

Piersic a scris din Germania o postare referitoare la ziua sa de naștere.

Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! ”Mai am ceva planuri cu mine, cu voi, Nu a venit momentul nostalgiilor”

„Am sfârșit anul trecut cu călătoria în Dubai și l-am început pe asta nou, bine, tot cu o călătorie, așa că nu prea am vreme să mai stau să socotesc că astăzi împlinesc o… vârstă. Dar să știți ceva, sunt mândru de anii mei, pentru că știu că n-am trăit degeaba.

N-a venit încă momentul, nostalgiilor și al tristeților. Știți de ce? Pentru că am parte de afecțiunea, îndrăznesc să spun chiar iubirea voastră pe care o simt când vă am alături într-o sala de teatru sau când va întâlnesc – întâmplător – în față unei recepții de hotel, la mii de kilometri de casă.

Să fiți la fel de siguri că și eu va iubesc! Și faceți bine și mai opriți și voi anii ăștia din goana, să nu mai fugă așa repede, că mai am ceva planuri cu mine și cu voi!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati