Florin Salam, după ce au apărut știri că ar fi murit: Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit

Manelistul Florin Salam a infirmat, pe pagina de Facebook, că ar fi murit, după ce Pro TV a anunțat că ar fi decedat la 42 de ani din cauza consumului de droguri, relatează G4Media.ro.

”Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.  Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.  Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, se arată în postarea lui Florin Salam.

Florin Salam și-a șters ulterior postarea.

Ce a scris anunțat site-ul știrileprotv.ro sâmbătă seara în jurul orei 20.30, fără să citeze nici o sursă.

”Interpretul de manele Florin Salam a murit, sâmbătă, la vârsta de 42 de ani.
Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.

Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii. Trei dintre aceștia, două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ştefan, sunt din mariajul cu Roxana Dobre.

De asemenea, manelistul mai avea doi copii și din prima căsătorie, pe Betty și Daniel Stoian. Florin Salam era și bunic.”

Între timp, știrileprotv.ro a șters complet știrea de pe site, fără nici o precizare.

UPDATE 21.31 Între timp, pe site-ul știrileprotv au apărut următoarele precizări:  ”Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit. Din păcare, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală.”

De notat că site-ul nu își cere scuze și față de Florin Salam.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati