Florin Salam, noi probleme cu Poliţia. A fost amendat la o petrecere din județul Ilfov

Florin Salam a avut, noaptea trecută, noi probleme cu Poliţia, după ce poliţiştii l-au găsit în timp ce cânta la o petrecere organizată într-un local din Ştefăneştii de Jos.

Astfel, cunoscutul cântăreţ de manele a fost oprit de poliţişti şi amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor şi interdicţiilor în contextul pandemiei de coronavirus, scrie antena3.ro.

„În urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ștefăneștii de Jos, juețul Ilfov, polițiștii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerspectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități în context pandemic.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Amenzi în valoare totală de 10.000 de lei

Astfel, evenimentul privat (zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor au fost identificate 13 persoane participante.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10.000 de lei.

În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati