Foc de armă în Capitală pentru urmărirea unui șofer

Polițiștii din Capitală au tras foc de armă în plan vertical în timpul urmăririi unui șofer cu un autoturism care avea numere de înmatriculare străine, care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare, informează, luni dimineață, un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București, scrie Ziare.com.

„În dată de 15 decembrie, în jurul orei 19:00, un echipaj din cadrul Secției 19 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat și a continuat deplasarea.

S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar șoferul a abandonat mașînă și a fugit. S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre polițiști, după somația legală, a tras foc în plan vertical”, se arată în comunicatul Poliției.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție. Tânărul nu deținea permis de conducere.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, căutat din luna octombrie de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr în față unui club din Timișoara.

Bărbatul a fost dus la audieri și urmează să fie reținut pentru lovire sau alte violente.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati