Foc de artificii şi Gaşca Zurli la deschiderea Târgului de Crăciun „West Side Christmas Market”

„West Side Christmas Market”, unul dintre cele mai aşteptate târguri de Crăciun din România, organizat de UNTOLD în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, se deschide peste doar două zile! Vineri, 25 decembrie, de la ora 18.00, Gaşca Zurli va da tonul distracţiei. Odată cu inaugurarea, Parcul Drumul Taberei va îmbrăca haină de sărbătoare.

Timp de o lună, din 25 noiembrie până în 27 decembrie, Parcul Drumul Taberei, din Sectorul 6, va fi locul unde bucureştenii vor putea petrece momente speciale alături de prieteni şi familie.

Vineri seară, la deschidere, se vor aprinde luminiţele de Crăciun montate în tot parcul, dar şi cea mai mare perdea luminoasă din România. Aceasta are peste 100 de metri şi va fi ridicată la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. De asemenea, se pregăteşte un impresionant foc de artificii.

Cel mai aşteptat moment pentru copiii ce vor ajunge la Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market” va fi spectacolul celor de la Gaşca Zurli. Cea mai iubită trupă pentru pentru cei mici din România va deschide seria de concerte şi spectacole ce vor putea fi urmărite pe tot parcursul evenimentului dedicat Sărbătorilor de Iarnă.

„Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor şi a celor mici. Îmi doresc ca „West Side Christmas Market” să devină o tradiţie pentru mulţi ani de acum înainte. Vă aştept pe toţi să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Distracţia va fi şi pe patine! O oră de dat pe gheaţă va costa 20 de lei şi 25 de lei cu roata panoramică. Vinul fiert, garnisit cu felie de portocală deshidratată şi steluţă de anason, se va vinde cu 10 lei, ţuica fiartă, 10 lei, apa plată/minerală, 8 lei, un suc,10 lei, ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere 10 lei.

Programul „West Side Christmas Market” din acest weekend

Târgul de Crăciun, amenajat în cuva lacului secat, va fi deschis zilnic între orele 12.00-23.00, iar intrarea va fi liberă. Doar vineri programul va debuta la ora 18.00. Accesul la patinoarul din parc se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10.00.

Sâmbătă, de la ora 19.00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20.00 cântăreaţa Iulia Dumitrache. Duminică, tot de la ora 19.00, la târg vor sosi colindătorii de la Corul Evia, apoi vom cânta alături de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea Romaniei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati