Focar de infecție într-un bloc din Sectorul 2. A intervenit Poliția Locală

Un bucureștean din Sectorul 2 a făcut un adevărat focar de infecție, într-un bloc din cartierul Colentina, spre disperarea vecinilor teorizați de mizerie. În consecință, Poliția Locală a intervenit pentru salubrizarea apartamentului iar bărbatul a fost sancționat contravențional.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Poliției Locale Sector 2, domnul C. C., domiciliat în str. Răscoala nr. 1907, nr. 16, bl. 24 se ocupă cu adunarea deșeurilor și depozitarea lor în propriul apartament, cât și în spațiile comune ale blocului.

”Un adevărat focar de infecție a făcut un bucureștean, într-un bloc din cartierul Colentina, spre disperarea vecinilor terorizați de mizeria care creștea zi de zi inclusiv pe scările imobilului.”, arată sursa citată.

Polițiștii locali ai Sectorului 2, Serviciul Ordine Publică au intervenit și l-au amendat contravențional conform Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul societății de salubrizare pentru evacuarea deșeurilor care generau disconfort pentru toți locatarii blocului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati