Focuri de armă în București, pentru a doua oară într-o zi: Polițiștii urmăreau un hoț

Poliţiştii din Bucureşti au folosit, vineri, armamentul din dotare pentru prinderea unui bărbat care a furat o maşină şi a fugit. În încercarea de a scăpa de poliţiştii care-l urmăreau, suspectul a lovit o maşină.

”În această dimineaţă, în jurul orei 07.30, poliţiştii Capitalei, aflaţi în teren, au fost alertaţi cu privire la furtul unui autoturism, acesta fiind transmis în atenţie, scrie spotmedia.ro.

În jurul orei 08.00 autoturismul a fost observat în zona Şoselei Alexandriei, iar la vederea echipajelor de poliţie ale Secţiei 19, bărbatul care se afla la volanul autoturismului, reclamat ca sustras, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, după care a încercat să fugă”, a transmsi, vineri, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, unul dintre poliţişti a plecat în urmărirea lui şi după somaţia, legală a executat două focuri în plan vertical, reuşind prinderea şi imobilizarea bărbatului.

Acesta a fost condus la Secţia 19 Poliţie pentru audieri, iar din primele cercetări a rezultat presupunerea că acesta ar fi sustras, dintr-un alt autoturism, o unealtă electrică.

Cercetările vor fi continuate de Serviciul Furturi Auto, subhttps://newsbucuresti.ro/focuri-de-arma-in-sectorul-3-al-capitalei-barbati-prinsi-cand-furau-catalizatoare-de-la-masini/ supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

De asemenea, patru bărbaţi cu vârste între 22 şi 33 de ani au fost surprinşi de poliţişti joi noaptea în timp ce furau catalizatoarele mai multor autovehicule, în Sectorul 3 din Capitală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati