Fost viceprimar la Sectorul 2, despre dosarul vaccinurilor din pandemie: Ei nu au în spate un document al unor specialiști. Am văzut atunci foarte multe decizii luate „pe genunchi”

1
516
Foto: Facebook/Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu, deputat PSD si fost viceprimar la Sectorul 2, a comentat în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, subiectul referitor la dosarul vaccinurilor din pandemie, spunand ca: Ei nu au în spate un document al unor specialiști. Am văzut atunci foarte multe decizii luate „pe genunchi”.

“Sunt de acord că procurorul este infailibil și că, până la urmă, instanța spune dacă cineva este vinovat sau nu, dar aici vorbim de mai mult. Vorbim de un discurs parcă copiat de la domnul Dragnea, al domnului Drulă, care spune, nici mai mult, nici mai puțin, că aceste dosare sunt falsificate politic, sunt făcute politic de DNA.

Deci DNA-ul deja nu mai este o instituție a democrației și a statului de drept, este o instituție politică, a PSD sau PNL sau nu știu a cui, care face dosare USR-iștilor, deci discursul este total diferit de ce spuneau colegii de la USR, în alte cazuri.

Dacă ai un anumit discurs, de ce la un alt politician, de la alt partid, nu ar fi fost o făcătură politică? Că și oamenii ăia când au fost puși sub acuzare, așa au spus și ei, ‘domnule, e politic’. Adică pe cei de la USR să îi credem și pe ceilalți să nu-i credem?

Acele vaccinuri s-au cumpărat fără o justificare științifică.

(…)  Ei nu au în spate un document a unor specialiști, care să spună ‘noi considerăm, specialistul, academicieni, profesori, doctori, ingineri’. Eu nu nu am date, dar am văzut atunci foarte multe decizii luate pe genunchi.

Am trecut prin această pandemie ca viceprimar și m-am opus la cel puțin 2 decizii, care nu erau logice.

(…) Eu nu spun că este vinovat cineva. Eu spun că discursul celor de la USR este contradictoriu”, a transmis parlamentarul social-democrat, conform b1tv.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.