Fostul director adjunct al SRI Florian Coldea, audiat la DNA

Fostul director adjunct al SRI Florian Coldea este audiat joi, la DNA. Anterior, în sediul DNA a intrat fostul şef sl Direcţiei juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbravă.

Fostul șef al SRI, Florian Coldea, a fost chemat la DNA, joi dimineață, ca urmare a unei plângeri depuse de omul de afaceri Cătălin Hideg.

Florian Coldea, ex-director adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI) și generalul (r) Dumitru Dumbravă vor fi audiați, joi, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), în scandalul în care afaceristul Cătălin Hideg îi acuză că au încercat să îl șantajeze, ba chiar ar fi încercat să îl convingă să își vândă și afacerea din domeniul sanitar unor cetățeni străini.

”Am fost convocat la ora 12:00. O să vă spun la ieșire despre calitatea mea din acest dosar”, a declarat Coldea înainte de a intra în sediul DNA, potrivit Gandul.

Omul de afaceri Cătălin Hideg acuză gruparea lui Florian Coldea că i-a fabricat acuzații și dosare pentru a-i forța mâna să vândă afacerea pe care o deține în domeniul sanitar unor străini, respectiv unor cetățeni francezi, completează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati