Fostul gimnast Marian Drăgulescu va găti o masă caldă pentru 500 de câini din Adăpostul Speranţa

0
244

Fostul gimnast Marian Drăgulescu, multiplu medaliat olimpic, mondial şi european, se implică într-o campanie de adopţie a câinilor fără stăpân, urmând să gătească o masă caldă pentru 500 de patrupede de la Adăpostul Speranţa.

„Multiplul campion român Marian Drăgulescu va găti duminică, 8 octombrie, pentru cei 500 de câini din Adăpostul Speranţa din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov. El se va alătura astfel seriei de evenimente ‘Tocăniţă pentru toţi Bobiţă’, prin care este promovată adopţia câinilor fără stăpân. Marian Drăgulescu nu este cunoscut doar pentru meritele deosebite în gimnastică, ci şi pentru dragostea arătată pentru câinii săi şi atitudinea responsabilă faţă de animale, pe care o promovează şi Adăpostul Speranţa. Fie că a adoptat sau s-a implicat în campanii de sterilizări, fostul gimnast îşi arată constant susţinerea pentru aceste cauze”, precizează sursa citată.

„Un mare gimnast, dar şi un mare prieten al animalelor ne va trece pragul în acest weekend. Ne pregătim cu legume, cu ingredientele necesare, cu tot ce este nevoie pentru a le găti căţeilor din adăpost o tocăniţă delicioasă, dar mai ales pentru a le oferi, cu ajutorul lui Marian şi al tuturor celor care ni se vor alătura, o zi alături de oameni. Înainte de toate, ei au nevoie de noi, de oameni responsabili, de familii iubitoare care să le ofere un cămin. Momentele de magie ale marelui nostru gimnast sunt sursă de inspiraţie pentru mulţi dintre noi şi poate că perfecţiunea este greu de atins, însă omenia e la îndemâna oricui. Adoptă şi fii campionul lor!”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranţa.

Inventatorul săriturii care îi poartă numele, Marian Drăgulescu a rămas un reper în gimnastica masculină din România, după ce a câştigat 31 de medalii la Jocurile Olimpice şi la Campionatele Europene şi Mondiale, dintre care 18 de aur.

Odată cu participarea lui Marian Drăgulescu, „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă” ajunge, duminică, la cea de a şasea sa ediţie.

De-a lungul timpului, la evenimentul „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă” au mai participat Helmut Duckadam, Ana-Maria Brânză, actriţa Carmen Tănase şi Silviu Iliuţă.

Evenimentul are loc o dată pe lună în Adăpostul Speranţa şi are scopul de a aduce oamenii mai aproape de animale. Peste 650 kg de tocană au fost gătite până în prezent în cadrul programului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.