Fostul internațional Adrian Ilie a fost prins băut la volan în Bucureşti

0
391
Foto: Facebook / Poliția Română

Fostul internațional Adrian Ilie a fost prins băut la volan în Capitală. Şi pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice, s-a ales cu dosar penal, conform antena3.ro.

Adrian Ilie a fost oprit pentru un control de rutină în zona de nord a Capitalei, iar polițiștii de la Brigada Rutieră l-au testat pentru consumul de alcool. Rezultatul aparatului a indicat unul pozitiv, astfel că Adrian Ilie consumase alcool de până la 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la sediul INML pentru a se preleva probe biologice. Bărbatul a refuzat însă acest lucru, motiv pentru care autoritățile polițiștii i-au întocmit un dosar penal.

A continuat această acțiune a polițiștilor de la Brigada Rutieră în Capitală și aseară au fost verificări în trafic și au suspendat polițiștii 12 permise de conducere pentru mai multe infracțiuni și abateri la regimul rutier.
De exemplu, un bărbat s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, iar aparatul a indicat 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un alt șofer a condus fără să aibă permisul de conducere. Au fost date și amenzi în valoare de peste 24.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.