Fostul ministru Alexandru Petrescu: Campania de semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand continuă

Fostul ministru al Comunicațiilor Alexandru Petrescu anunță că adunarea de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand continuă și trece la alt nivel.

„În acest weekend, alături de mulți voluntari care m-au contactat și care doresc să pună umărul la campania de strângere de semnături, vom fi prezenți în sectorul 1, în mai multe zone, de la Parcul Regina Maria, Piața 16 Februarie în Bucureștii Noi, Piața Domenii, Piața Matache, Piața 1 Mai și zona Pajura.

  • Avem și un serviciu de preluare a semnăturilor de acasă. Doar lăsați-mi un mesaj cu adresa și colegii vin cu bicicleta la ușa dumneavoastră.

Pentru unii dintre locuitorii sectorului 1 era greu de imaginat dimensiunea incompetenței primarului Clotilde Armand. Acum suntem cu toții martori, cu voie sau fără de voie, ai degradării unei comunități urbane de elită, ce avea toate premisele să fie un exemplu de standard de viața modern, verde, un ecosistem de bine general, potențator economic și social. 

În realitate, privim la decăderea în medieval a unui spațiu urban oprimat de nesăbuința, inexperiența, dezinteresul și agresivitatea unui primar, Clotilde Armand. Ce a început prost .. nu are cum să se termine bine pentru nimeni”, a scris Petrescu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati