Fostul şef al BCCO Bucureşti, băut şi drogat, care a omorât o femeie la Popeşti Leordeni, arestat preventiv pentru 30 de zile

1
209
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Fostul șef din poliție care a omorât-o pe Nicoleta chiar de ziua ei de naștere, după ce s-a urcat la volan băut și drogat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de cinci infracțiuni, inclusiv de ucidere din culpă, scrie Antena3 CNN.

Colonelul în rezervă Constantin Păun a fost de șef de cabinet al ministrului de Interne Gabriel Dejeu în perioada 1996-1999.

Ulterior, a ajuns să fie șef al Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate din București până în 2005, iar în 2016 a fost chiar decorat de președintele Klaus Iohannis cu ordinul meritul sanitar în grad de Cavaler, pentru rezultatele profesionale deosebite pe care le-a obținut.

În urmă cu câteva zile Constantin Păun ajunge să ucidă o femeie și să rănească o alta, în urma unui accident rutier, chiar pe strada Unirii din Popești-Leordeni.

Bărbatul se afla la volanul autoturismului său băut. Au stabilit polițiștii că rezultatul alcool testului a fost de 1,12mg/l alcool pur în aerul expirat și rezultatul testului pentru consumul de droguri a ieșit, de asemenea pozitiv, indicând rezultat pozitiv la metanfetamină.

În urma impactului deosebit de violent, o femeie, în vârstă de 56 de ani, și-a pierdut viața. Era chiar ziua ei de naștere când a avut loc acest tragic eveniment, iar astăzi rudele au venit și şi-au luat rămas bun. Trupul său a fost recent adus de la Institutul Național pentru Medicină Legală, acolo unde a fost făcută necropsia.

În acest moment, Constantin Păun se află în arest preventiv, în urma deciziei pe care au luat-o magistrații de la Judecătoria Cornetu, potrivit sursei citate.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.