FOTO/ A fost inaugurată o pistă de canotaj cu zece culoare, pe Lacul Lebăda din Pantelimon

1
245
Foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj

Pista olimpică cu o lungime de 2.000 de metri de pe Lacul Lebăda a fost inaugurată sâmbătă dimineața cu o cursă specială în care au concurat 3 echipaje de 8+1, compuse din personalități ale canotajului românesc.

Potrivit Federației Române de Canotaj, cursa a fost câștigată de echipajul din care au făcut parte Elisabeta Lipa (președintele Agenției Naționale pentru Sport), Constanța Burcica, Angela Alupei, Viorica Susanu Chermes, Veronica Cochelea, Rodica Serban Florea, Georgeta Andronache, Doina Ignat și Elena Georgescu.

Foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj

Pe locul 2 s-a clasat echipajul compus din Elena Oprea, Olguta Onofrei Morar, Rodica Frantu, Florica Popa Silaghi, Camelia Diaconescu Cioinaru, Cornelia Neacsu Firescu, Gina Hodorog Grandori, Silvia Nedelcu și Cati Ecaterina Iane Oancia.

Pe poziția a 3-a s-a clasat echipajul compus din Doina Balan Snep, Mariana Trasca Curelea, Titie Taran Iordache, Anisoara Balan Dobre, Chira Stoean Apostol, Viorica Ilica Necula, Adriana Chelariu Bazon, Doina Ciucanu Robu și Ioan Rosescu.

Peste 200 de sportivi din 9 țări din categoriile Juniori I (17-18 ani) şi Juniori II (15-16 ani) vor concura în cadrul Campionatului Balcanic de Canotaj 2023, prima competiție internațională organizată pe Lacul Lebăda din Pantelimon după o pauză de peste 30 de ani.

La competiție participă sportivi din Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia de Nord, România, Serbia, Turcia, Bosnia și Herțegovina şi Ucraina.

Juniorii I (17-18 ani) şi Juniori II (15-16 ani) se vor întrece în 22 de probe, care se vor desfășura sâmbătă și duminică (16-17 septembrie), între orele 9.00 și 12.00.

Foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.