FOTO A început desființarea spațiilor comerciale de la metrou. Ce se întâmplă cu marfa din magazine

Alianța USR PLUS anunță că s-a început desființarea spațiilor comerciale de la metrou și a postat o fotografie de la stația Ștefan cel Mare, unde un magazin este demolat de angajații ADP Sector 2.
”Legea e lege pentru toți. A început desființarea spațiilor comerciale – stația Ștefan cel Mare”, a fost mesajul postat de Alianță.
Un mesaj asemănător a fost postat și de edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu, care a precizat că ”primul chioșc ilegal de la metrou a fost dat jos la stația Ștefan cel Mare”.

 

Acesta s-a aflat la fața locului, la stația de metrou Ștefan cel Mare, miercuri dimineață, și a făcut mai multe declarații, între care faptul că și la Piața Iancului mai multe magazine vor fi demolate.

„Acele contrucții nu aveau avize și fuseseră construite ilegal”, precizează primarul Sectorului 2.

Ce se întâmplă cu marfa din magazine

În imaginile se vede cum unele spații comerciale încă au marfa la interior. Întrebat despre acest aspect, Mihai a afirmat că proprietarii vor fi din nou notificați să vină să-și ridice bunurile, iar în caz contrar acestea vor fi strânse de reprezentanții primăriei și sigilate.

„Marfa din chioșcurile care nu fost evacuate va fi preluată cu proces verbal și depozitată, iar proprietarii vor putea să o recupereze”, a precizat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou a expirat vineri, 2 aprilie, conform unei notificări transmise de Metrorex firmei care administrează aceste unităţi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati