FOTO/ Afișele lipite haotic și fără autorizație, dar și panourile publicitare ilegale din Sectorul 2 au fost îndepărtate

Primăria Sectorului 2 anunță, într-o postare pe Facebook, că afișele lipite haotic și fără autorizație, dar și panourile publicitare ilegale au fost îndepărtate. ”S-au adunat peste 60 de reclame de tot felul. Orașul este plin de ele. Rând pe rând vom curăța tot sectorul de tot ce e montat ilegal pe domeniul public”, a completat edilul Radu Mihaiu.

Potrivit sursei citate, marile bulevarde din sector au fost curățate de afișe și panouri publicitare ilegale, iar acțiunea va continua și pe străzi: ”Ne dorim un oraș mai curat și civilizat, un oraș în care să ne facă plăcere să locuim”, precizează PS2.

Foto: Primaria Sectorului 2

La rândul său, primarul din Sectorul 2, Radu Mihaiu, spune că peste 60 de reclate ”de tot felul” au fost îndepărtate deja de pe străzi, iar echipele de curățenie vor da jos „tot ce e montat ilegal pe domeniul public.”

”Avem un oraș frumos care nu se vedea de cabluri, de panouri sau de bannere”

„După ce am făcut ordine printre panourile mari publicitare montate ilegal, acum a venit sorocul și pentru mica publicitate.

Trăim într-un oraș aglomerat, care zi de zi ne bombardează cu zgomot și culori de toate felurile. Și cumva, pentru că nimeni nu s-a ocupat de asta, s-a împământenit ideea că e ok ca oricine să-și pună o reclamă pe stâlp, prinsă de copac sau efectiv pe trotuar. Panouri ruginite, cartoane improvizate sau chiar campanii de publicitate extinse de la firme mari sunt agățate fără drept pe domeniul public.

Până acum. Echipele noastre au început să ia la rând marile bulevarde și să dea jos orice formă de publicitate neautorizată. La prima trecere deja s-au adunat peste 60 de reclame de tot felul. Orașul este plin de ele. Rând pe rând vom curăța tot sectorul de tot ce e montat ilegal pe domeniul public.

Pentru că avem un oraș frumos care nu se vedea de cabluri, de panouri sau de bannere.”, a precizat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Foto: Primaria Sectorului 2

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati