FOTO/ AUR își alege noul președinte, dar presa nu are acces în sală unde se desfășoară Congresul

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) organizează, duminică, primul Congres extraordinar pentru alegerea noii conduceri, în baza modificărilor recente ale Statutului partidului, însă presa nu are acces nici în sala unde se desfășoară evenimentul, nici în jurul ei. Organizatorii au amenajat un loc special pentru jurnașiști, urmând ca aceștia să fie lăsați în sală doar după ce a fost ales noul președinte.

La reuniunea care se va desfăşura în Sala „Alexandru Ioan Cuza” de la Palatul Parlamentului, începând cu ora 12,00, sunt 867 de delegaţi cu drept de vot, din toate filialele judeţene şi de peste hotare.

Delegaţii la Congres vor dezbate şi adopta strategia şi tactica de viitor ale partidului, precum şi alte măsuri privitoare la activitatea formaţiunii.

În prezent, formaţiunea este condusă de copreşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu, urmând ca la Congres să fie ales un singur preşedinte.

Pentru funcţia de preşedinte al AUR s-au înscris doi candidaţi – George Simion, cu moţiunea „România bogată: creştină şi democrată” şi Dănuț Aelenei cu moţiunea „Mai multă democraţie”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati