FOTO/ Ciprian Ciucu, după ce străzile din Drumul Taberei s-au umplut de oameni: Acum, văzând atmosfera, înțelegând mai bine nevoia

Programul „Străzi Deschise” a ajuns și în Sectorul 6, iar o parte din cartierul Drumul Taberei a fost complet deschis pietonilor și au fost organizate spectacole, concerte și ateliere de joacă. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciuc, a fost pe străzi sâmbătă și spune acum că a înțeles de ce e nevoie de astfel de evenimente, potrivit HotNews.ro.

  • „Este clar că bucureștenii gustă evenimente în comunitate de genul „străzi deschise „. Sunt adresate tuturor vârstelor, au un iz cultural, muzica e bună și nu asurzitoare, copiii sunt încântați de atâtea jocuri. Conceptul popularizat de ARCEN este bine implementat de Primăria Capitalei, nu costă, se autosusține.
  • Acum, văzând atmosfera, înțelegând mai bine nevoia, după ce am văzut atâta lume la Buclă, în Drumul Taberei, voi lucra cu Centrul Cultural European al Primăriei Sectorului 6 pentru o serie de evenimente locale, adresate comunității și diferitelor categorii de vârstă. Le vom adaugă tradiționalelor #AstroFest, #westsidechristmasmarket și #Camprun6.
  • Și evident, vom continua colaborarea cu Primăria Capitalei pentru #Strazideschise și nu doar pentru #Străzideschise. Important pentru mine este ca locuitorii Sectorului 6 a petreacă timp liber de calitate în #Sectorul6.

Primăria Sectorului 6 anunțase că în acest weekend „Drumul Taberei va fi al pietonilor”.

Primăria Sectorului 6 se alătură proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană”, organizat de ARCUB, și pune la dispoziția pietonilor, în weekend-uri, o porțiune din Bulevardul Drumul Taberei. Acolo, de dimineața și până seara, vor fi spectacole de teatru atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, concerte, recitaluri, ateliere de joacă, statui vivante, dar și mâncare bună.

Bulevardul Drumul Taberei, pe segmentul de drum cuprins între str. Valea Ialomiței și str. Valea Argeșului, se transformă într-un spectacol plin de culoare în zilele de sâmbătă și duminică ale lunii iunie.

Mai exact, în perioada 18-19 iunie și 25-26 iunie, de sâmbătă ora 11.00 până duminică ora 22.00. Programul „Străzi deschise” continuă, tot aici, și în primele două weekenduri din octombrie: 8-9 și 15-16.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati