FOTO Ciprian Ciucu pune în dezbatere publică un proiect privind amenajarea străzii Liniei. Vrea să facă un parc

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că pune în dezbatere publică un proiect privind amenajarea unui parc adiacent străzii Liniei.

„Am promis că vom recupera din terenurile aflate în paragină şi că le vom amenaja ca parcuri. Vin astăzi în faţa dumneavoastră cu un exemplu semnificativ: amenajarea unui parc destul de mare adiacent străzii Liniei, între Cora Lujerului şi Plaza Romania.

Am făcut un studiu de trafic şi putem închide artera care duce traficul dinspre bd. Timişoara spre Lujerului, vom face o arteră cu două benzi paralele cu Str. Liniei şi se va intra în rond pe partea stângă cum ne uităm la hartă, pe lângă benzinărie.

Pun acum în dezbatere publică acest proiect. Deci avem aşa: studiul de trafic care ne spune că este OK, studiul de fezabilitate (pe care îl publicăm peste 7 zile – mai bibilim ceva la el, explorăm ideea de a organiza o salină artificială în tunelul din nordul viitorului parc)”, a scris Ciprian Ciucu, luni, pe Facebook.

În același timp, edilul a publicat mai multe fotografii cu explicații, pentru ca locuitorii Sectorului 6 să înțeleagă mai bine proiectul pus în dezbatere:

Aici este tunelul care acum este in maragina si insalubru. In partea din stanga, acolo unde este mai adanc vream sa amenajăm o salină artificiala. (nu este inca in schema). Langa skate-park vor fi terase si fast-food pentru partintii care vor sa ii insotească pe cei mici la skate-parc.
Zona pe care vom amenaja parcul. Traficul va fi deviat pe strada liniei, unde vom mai veni cu o banda auto. Apoi, soferii vor putea face stânga, pe lângă benzinăria Mol pentru a ajunge în giratoriu.
Acest loc de joacă va fi amplasat în extremitatea dreaptă a parcului, cu acces facil dinspre blocurile din zona.
Spațiul de joacă din extremitatea dreapta a parcului este insotit de o terasa de unde parintii isi pot supravhegea copiii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati