UPDATE/ FOTO Concurs de înjurături și gesturi obscene ale unui șofer STB

Astăzi, duminică 28.05, în jurul orei 12, în zona stației de metrou și STB Valea Ialomiței, colegul nostru, chiar redactorul șef al newsbucuresti.ro, a fost ”beneficiarul” unor cascade de înjurături și gesturi obscene venite din partea unui șofer al STB ( vezi foto ).

UPDATE

  • Directorul STB, Adrian Criț, a transmis newsbucuresti.ro: „În numele societății îmi cer scuze pt incident. Vom declanșa cercetarea disciplinară. Vă ținem la curent”.

Dacă în primă fază, colegul nostru nu știa cum să ajungă mai repede și să se scuze pentru că lăsase mașina cu luminile pe avarii aprinse într-o zonă unde ar incomoda pe alți șoferi, alergând la propriu spre o mașina STB care deja claxona destul de intens, când a ajuns în dreptul șoferul cu codiță grizonată de la STB – surpriza a fost totală:

  • Nici nu a apucat să zică ceva colegul nostru că șoferul cu codiță grizonată al STB a început deja o serie de înjurături și gesturi obșcene la adresa acestuia, pe care, din motive de bun simț nu vi le putem reda.

Mai mult decât atât, după seria de înjurături și gesturi obscene, colegul nostru a dorit să vadă și dacă aceste reacții se datorează, poate, și pe o stare de întârziere în stație a acestui șofer, dar nici acest lucru nu s-a întâmplat, masina STB a mai așteptat vreo 10 min pană să plece în cursă.Presupunem că nici nu e la prima reacție de acest tip.

Acum înțelegem de ce câteodată, anumiți călători își pierd răbdarea și reacționează împotriva acestor șoferi ai STB, care, cu asemenea comportament, te pot duce la reacții necontrolate.

Am luat legătura cu poliția locală a Sectorului 6 de unde am fost redirecționați la Poliția de la circa 25.

În același timp, luni vom cere înregistrarea, dacă există, din interiorul mașinii STB pentru a putea depune plângere împotriva șoferului recalcitrant.

Până atunci cerem public o reacție de la Societatea de Transporturi Bucuresti (STB).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati