FOTO Copac cu 600 de lalele în centrul Capitalei, #Manifestpentrunormalitatesifrumos

Nicu Bocancea, master florist internațional, a “plantat” copacul cu 600 de lalele, pe Calea Victoriei, sub care trecătorii își pot pune o dorință și pot pleca cu o lalea albă cu bulb, pe care o pot replanta în propria casă.

 “Îi invităm pe toți cei care trec pe Calea Victoriei să treacă pe sub copacul nostru din lalele și să-și pună o dorință. Alături de forța și frumusețea florilor și de energia pozitivă a construcției, dorința va avea toate șansele să devină realitate în noul an. Noi asta ne-am dorit de când am gândit proiectul: ca frumusețea și puritatea florilor să aibă puterea de a transformă griul în alb și teama în speranță”, spune Nicu Bocancea, creatorul proiectului #Manifestpentrunormalitatesifrumos, prin care a transmis în ultimele luni mesaje sociale în stradă, cu ajutorul construcțiilor complexe din plante și flori.

Foto: Facebook / Nicu Bocancea
Manifestul floral al începutului de an în viziunea lui Nicu Bocancea exprimă iubire, energie pozitivă și optimism și anunță un an nou frumos și plin de speranță: “Pentru mine lalelele sunt florile începutului de an, iar anul acesta, în 2021, ne aduc parcă soarele atunci când el este ascuns printre nori. Și pentru că atunci când le vedem ne transmit optimism, puritate, energie pozitivă și bucurie și cred că acum, mai mult că oricând, avem nevoie de asta”, potrivit click.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati