FOTO Cum arată construcția Unității de Primiri Urgențe din sectorul 4, ridicată în 6 luni

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, precizează că în 6 luni s-a ridicat clădirea pentru o Unitate de Primiri Urgențe pe strada Perșani, despre care spune că este prima construită în ultimii 30 de ani în Capitală.

„Imaginile din proiect și structura unității de intervenție ISU pe care o construim pe strada Perșani, puse una lângă cealaltă.

În 6 luni, clădirea a fost deja ridicată , iar dacă vremea va fi blândă, în perioada ce urmează vom putea să montăm geamurile și să mutăm lucrările la interior.

Stația ISU va fi funcțională anul viitor

În aceste condiții, stația ISU va fi funcțională anul viitor, așa că intervențiile în caz de cutremur, accidente rutiere, incendii sau orice incident nefericit vor fi extrem de rapide”, a scris pe Facebook edilul sectorului 4, Daniel Băluță.

Unitatea va deservi partea de sud a sectorului 4, o parte din sectorul 5, dar și o porțiune importantă a județului Ilfov. Astfel, timpul de intervenție, atât al autospecialelor de pompieri, cât și al ambulanțelor SMURD se va reduce considerabil.

Aceasta va avea aproape 1.100 de metri pătrați, dispuși pe un regim de înălțime P+1 și va rezulta ca urmare a demolării ruinelor vechi de peste 75 de ani, existente în acest moment pe terenul din strada Perșani nr. 2.

Noua unitate va fi dotată cu două autospeciale, dintre care una cu scară, precum şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, unitatea va dispune de sală de mese, dormitoare, birouri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati